Koopzondag in Grave in teken “Lang Leve Moeder Natuur”.

E-mailadres
Onder het motto ‘Lang Leve Moeder Natuur’ houden de Graafse winkeliers tijdens de koopzondag van 4 mei in samenwerking met de Museumwinkel Nijmegen een bijzondere expositie. In de etalages en in de winkels zelf wordt een aantal fraaie, aan de natuur gerelateerde objecten tentoongesteld. Variërend van uitheemse vlinders en opgezette tentoonstellingstukken van tropische vogels tot complete skeletten van kleine en grotere dieren. “Een rondgang door het centrum van Grave zal men ervaren als een wandeling door een natuurhistorisch openluchtmuseum”, zegt centrummanager Nico Schouten. 
In de deelnemende winkels ontvangt men bij een gedane aankoop bovendien een lot waarmee men meedingt naar een van de prachtige ingelijste vlinders. De winkels in Grave zijn zondag 4 mei geopend van 13 tot 17 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: