Berichten uit de Keerpunt 2010 familie.

Nel Schuts schrijft:


Vandaag word ik aan mijn voeten geopereerd in de St.Maartenskliniek in Nijmegen. Daarna ben ik enige tijd niet mobiel. Afhankelijk van mobiliteit en mogelijkheden van vervoer zal ik al dan niet voorlopig bij vergaderingen aanwezig kunnen zijn. Stuur Nel een kaartje om haar een riem onder haar hart  te steken. Adres:
Nel Schuts-Pennings Reekschekampweg 1 5363 TA VelpMia Leurs schrijft:
Vanaf vandaag (woensdag) woon ik weer thuis. De tijd in het Jeroen Bosch ziekenhuis zit erop. Ik hoop dat het in mijn eigen huisje in Den Bosch weer beter gaat.
Mia zal het beslist fijn vinden iets uit Grave te horen. Adres:
Mia Leurs Sint Jacobstraat 19 5211 LP Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: