Nog 5 dagen: morgen de half miljoenste bezoeker? Onze laatste raadsvraag aan het college gaat over sloop gebouwen op het Wisseveld.

De laatste 1000 bezoekers en het magische bezoekersaantal is een feit. De bezoekers 499.999 en 500.001 nodigen we uit ook op  ons etentje met de Keerpunt 2010 familie. Dus drie winnaars deze keer. Bij de foto van de teller moet, ter controle, ook zichtbaar een datum van een krant zichtbaar zijn. 


Men wees mij er op dat de teller, via fotobewerking,  gemanipuleerd kan worden! Vandaag wordt het 4.000- ste bericht gepubliceerd. Misschien wel een berichtje over de (vooringenomen) informatie verstrekking van columnisten bij Grave kiest? Oud zeer? Rancune?


Raadsvraag aan het college?


Keerpunt 2010 leest in de Gelderlander dat op het Wisseveld terrein gebouwen gesloopt gaan worden. Komt men bij de sloop asbest tegen en is de grond vervuilt? Wat zijn de kosten van deze sloop? Is GBB op de hoogte van deze sloop? Uit welk budget wordt deze sloop betaald? We willen voor woensdag een reactie van het college hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: