Nog 3 dagen: en de winnaar is: onze politieke journalist/commentator, stadsdichter voor de Gelderlander, kwismaster, basketbalverslaggever en Arenajournalist.Zojuist dit bericht ontvangen: “Geachte heer Leurs,

Was zojuist op uw site.
Zag daar het mooie getal 500.000 staan.

Dat doet me denken aan Joke de Foeks.

Bijgaand de foto’s.

In afwachting van uw invitatie,

Met hartelijke groet,

Freddy Klooté
Bagijnenstraat 26
5361 EM Grave
Tel. 0486-472501”Op facebook schreef Freddy:

Grave actueel: Dit geloof je echt niet. Ga ik gisteravond naar de site van Jacques Leurs
om mijn dagelijkse blik te werpen op eventueel Graafs politiek of ander
nieuws, en roept Ria, die op haar laptop toevallig ook kijkt, dat ik
een foto moet nemen. Ik ben de 500.000ste bezoeker. Nou maak ik
regelmatig mee dat er een knipperend bericht op mijn scherm komt dat ik
de miljoenste bezoeker ben, en dat grote
flauwekul is, en nu ben ik de gelukkige winnaar van de hoofdprijs. Na
de Postcodeloterij, die mijn leven compleet veranderd heeft, alweer
raak. Hoe gelukkig kun je zijn. Oja, dan vergeet ik nog te vermelden dat
we op 10 maart € 1,50 wonnen in de Staatsloterij. Jullie begrijpen dat
we hier in de Bagijnenstraat volop aan de champagne zitten. Laat de
volgende loterij maar komen.

Reactie van de webmaster:


Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de opbouw van dit mooie bezoekerscijfer, zie hieronder de statistieken van Google Analytics sinds de migratie van cdagrave.nl naar jacquesleurs.nl in mei 2007.

Er is dus geen sprake van “een grote farce”  of  “een lineair verband”  om net voor de verkiezingen de 500.000 te
bereiken” zoals een anonieme gebruiker typte. Weer een nieuwe anonieme reactie ontvangen. De wind waait waarschijnlijk uit rechts/liberale hoek. Deze wind gaat na woensdag wel liggen.
Het is voor Freddy meer een gevalletje op de juiste plek, op de juiste tijd!

 

Berichten

Om aan te geven hoe actief  Freddy is hierbij zijn “verse” bijdrage aan het debat. De verkiezingsuitslag zal een indicatie geven of deze “Graafse Droom 2.0” een optie is. 

Of gaat het straks weer over:
 • rechts lokaal/liberaal/christelijk (huidige coalitie)
 • totaal lokaal
 • lokaal/links/ christelijk 
 • zakenkabinet zoals Freddy bedoelt
 • minderheidskabinet
 • totaal liberaal 
Keerpunt 2010 wil zo snel mogelijk een informateur alle mogelijkheden laten onderzoeken en niemand bij voorhand uitsluiten. Geen achterkamertjes en volledige openheid! Dus een goede start als het aan ons ligt!

COLUMN GRAVE ACTUEEL

Uitgegeven: 17 maart 2014                                                                 Voorzitter 

“Voorzitter, beste collega-raadsleden. Als fractievoorzitter van de grootste partij van Grave, wil ik graag enkele voorstellen op u loslaten. We staan de komende raadsperiode voor grote uitdagingen. Ik hoef u niet te vertellen wat er vanuit Den Haag op ons toch al flink gevulde bordje wordt bijgeschept. Het zal voor ons, de gemeenteraad van Grave, een fikse maaltijd worden. Maar, wie honger heeft, kan veel op. Collega’s. De bevolking heeft gestemd, met als resultaat dat wij, zoals we hier bijeen zitten, de verantwoordelijke taak hebben gekregen om voor ons mooie stadje te zorgen. Te verwennen, alsof het ons eigen kindje is. Nee, wees niet bang, ik ga niet op de sentimentele toer. De afgelopen raadsperiode werd gekenmerkt door vele meningsverschillen, vaak op de persoon gespeeld. Coalitie en oppositie waren elkaars tegenstanders, ongeacht het onderwerp waarover beslist moest worden. Met die ervaring in het achterhoofd, doe ik u het volgende voorstel. Laten we die voor Grave zo belangrijke vóór ons liggende periode, gezamenlijk aanpakken. Laten we de begrippen coalitie en oppositie vallen, en samen het karwei klaren. Samen. Laat dat het sleutelwoord worden. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat Grave die parel aan de Maas wordt die we zo voorstaan. Ik stel u voor om samen te praten over het aantal wethouders en de invulling daarvan. Los van politieke partijen kiezen wat voor Grave het beste is. Onze politieke stokpaardjes ondergeschikt maken aan het belang van Grave. Laten we commissies maken op basis van beschikbare kennis, in plaats van op politieke volgorde van grootte. Laten we het bestuurlijk mandaat dat de Graafse burgers ons hebben gegeven samen oppakken. In al onze programma’s stond te lezen dat we de inbreng van de burger erg belangrijk vinden. Laat ons dat dus samen uitvoeren. Met plannen die de realiteit geen geweld aandoen. Ook transparantie stond hoog in het verkiezingsvaandel. Laten we praten over de sleutels van de achterkamertjes. Samen. Laten we over alle zaken die ons aangaan openlijk overleg voeren. De dorps- en wijkraden actief betrekken. De jeugd aansporen mee te denken en praten. Laten we stoppen allerlei mandaten over te hevelen naar een groter verband, tenzij het ons vermogen te boven gaat. Voorzitter, beste collega’s. Laten we er een soort lokaal kabinet van maken, waar de belangen van Grave ruim voorrang hebben op het eigen politiek belang. Samen zijn we sterker en kunnen we meer bereiken. De tijd die we verspild hebben aan onderling gekibbel voortaan gebruiken in het belang van dit prachtige stadje. Laten we enthousiasmerend bezig zijn en zo een voorbeeld worden voor al die mensen die ook van Grave houden. Tot zover in deze eerste termijn, voorzitter.

3 gedachten over “Nog 3 dagen: en de winnaar is: onze politieke journalist/commentator, stadsdichter voor de Gelderlander, kwismaster, basketbalverslaggever en Arenajournalist.

 • 16 maart 2014 om 08:57
  Permalink

  Die teller op deze site is een grote farce. Volg 'm al enkele weken en er zit een lineair verband in om net voor de verkiezingen de 500.000 te bereiken.
  Past mooi in het rijtje van het andere bedrog op deze blog met als doel zieltjes winnen.

  Beantwoorden
 • 16 maart 2014 om 17:14
  Permalink

  Houd jezelf voor de gek Jacques. Dit is zo gemanipuleerd als de pest. Iedere browser-refresh is al een nieuwe bezoeker.. Een bekende politieke partij in een plaats als Venlo heeft dit soort dagelijkse aantallen. Een amateuristisch blogje van een "partij" als keerpunt10 op een gemeente als Grave kan dit simpelweg niet bereiken.. Onmogelijk, enkel door manipulatie.

  Beantwoorden
 • 17 maart 2014 om 21:18
  Permalink

  beste anoniem, deze zwartmakerij is gebaseerd op onwaarheden: een browser refresh telt zeker niet als een nieuwe bezoeker binnen de interface die deze site gebruikt, dat zijn praktijken die tegenwoordig not done zijn in bezoeker statistieken. Als u kijkt naar de opbouw van de afgelopen 5 jaar dan blijkt deze blog toch al jaren dagelijks minimaal 100 bezoeken te verwelkomen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: