Nog 29 dagen: Keerpunt 2010 kondigt een motie aan over een onderwerp dat niet op de agenda staat.

De raden van het Land van Cuijk op excursie bij
de Afvalverwerking in Haps.
Ze ligt zwaar onder vuur.
Boxmeer is de grote einzelgänger binnen het Land van Cuijk
en heeft genoeg problemen in eigen huis!
Het onderwerp behelst de ambtelijke samenwerking in het Land van Cuijk. De positie van Sint Anthonis in relatie tot de ambtelijke organisatie CGM vraagt om stellingname van de diverse raden. De colleges van Mill, Cuijk en Grave hebben hun standpunt via de Gelderlander naar buiten gebracht. Keerpunt 2010 vindt dat de colleges eerst overleg hadden moeten plegen met de klankbordgroep.

Op 28 januari schreef de raad van Sin Anthonis nog een brief aan alle raden van het Land van Cuijk dat het de geagendeerde behandeling van “Nota Inkoop- en aanbestedingsbeleid 2013 gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis” niet wenste te behandelen. Men wenste een aanpassing van van de nota van 2008 of een nieuwe nota voor alle vijf gemeenten. 

Keerpunt 2010 wil zo snel mogelijk na de verkiezingen met alle fractievoorzitters van de raden van Mill, Cuijk, Boxmeer, Grave en Sint Anthonis rond de tafel om gezamenlijk piketpalen te slaan. Het Graafs Manifest is toe aan een update.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: