Het aftellen is begonnen: nog 72 dagen tot aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Jeannette Leurs en oud-burgemeester Wilma Delissen tijdens de campagne van 2010.
Campagnevoeren in 2010 op de weekmarkt in de Hoofschestraat
Twee politieke rotten in het vak: Jacques van Geest (VPGrave) en Wil Baaijens (Grave kiest)

Onze campagne is vanaf dag 1 in januari begonnen. De laatste hand wordt gelegd aan partijprogramma, afspraken binnen campagneteam enz. worden gemaakt. Verzoeken van o.a. “Grave kiest”  worden besproken. Lopende zaken vragen ook weer hun aandacht. De onderwerpen Structuurvisie, WisseveldBestemmingsplan AZC/Bons Kazerne en overleg over Bestemmingsplan Buitengebied met gedeputeerde komen op de agenda. Weblog www.jacquesleurs.nl , facebook en twitter worden dagelijks van nieuws voorzien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: