Frank Stoffer schrijft: Kom op de fiets naar Grave.

Zie links bij doorkomst

Kom op de fiets naar Grave

De gemeente Grave heeft de mond vol van fietsende dagtoeristen. Deze mensen komen via het Brabantse Grave binnen, of ze bereiken onze vestingstad over dezeer bijzondere brug met dam en sluis constructie.
De toeristen die via de brug, Grave binnenkomen worden een ‘hartelijk’ welkom geheten door een staaltje verloedering. Het fietspad loopt met een bocht onder de brug door. Daar hebben enkele straatartiesten gemeend de bezoekers te begroetenmet kunstige schilderijen van o.a. soldaten die zichzelf door het hoofd schieten en een mannelijk geslachtsdeel.
Nu is de gemeente niet de eigenaar van de brug, dat is Rijkswaterstaat, en is zodanig niet verantwoordelijk voor het onderhoud. Maar de gemeente moet nu, lang voor het toeristenseizoen, bij Rijkswaterstaat aandacht vragen voor dit probleem en hun activeren tot het opruimen van de rotzooi.
Ik heb in de gemeenteraad, door het stellen van vragen, bij het college aangedrongen dit te doen. Samen moeten wij de verloedering van Grave een halt toe roepen.
Frank Stoffer

Eén gedachte over “Frank Stoffer schrijft: Kom op de fiets naar Grave.

  • 3 januari 2014 om 19:18
    Permalink

    Kunnen dan beter het voormalige industrie terrein aan gaan pakken als je het over verloedering hebt Frank!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: