Grave Lokaal

Structuurvisie van de agenda gehaald.

Met 5 stemmen voor en 3 tegen werd  het agendapunt structuurvisie van de agenda Commissie Ruimte gehaald.

De binnengekomen brief van GBB was vooral voor het CDA en Keerpunt 2010 een belangrijke reden om niet tot behandeling over te gaan.

In de raadsvergadering staat het nog op de agenda verwacht ik. Over de agenda gaat het presidium. Er moet door een meerderheid van de gemeenteraad besloten worden om het van de agenda af te voeren omdat  het geen voldragen voorstel is. Belangrijke informatie ontbreekt. In een werkbespreking moet de raad eerst alle ontbrekende informatie over bijv. lopende rechtszaken enz. medegedeeld worden. 

Tussen het tijdstip van de presidiumvergadering en deze commissievergadering had wethouder Daandels actiever van zijn informatieplicht gebruik moeten maken. Dan had de structuurvisie gewoon behandeld kunnen worden. De insprekers hadden gisteren gewoon hun verhaal kunnen doen zoals mevr. Nel Schuts terecht opmerkte. De voorzitter sloeg door dit af te wijzen de plank volkomen mis. 

De structuurvisie heeft geen juridische status is men mij verteld door een familielid. Jammer dat de structuurvisie zo afgevoerd moest worden. Al eerder werd de behandeling vertraagd. Maar een ding is zeker in 2014 wordt hij vastgesteld. Er vervolgens maar hopen dat de geschetste dromen ooit uitkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *