Keerpunt 2010 wil zo snel mogelijk nader overleg van alle fractievoorzitters in het hele Land van Cuijk.

De Gelderlander meldt vandaag:


De fractievoorzitters van Boxmeer en Sint Anthonis willen dat er op 1 januari 2015 een ambtelijke organisatie is in beide gemeenten.

De verhuizing naar Cuijk en Mill is nog in volle gang.
Wanneer komt de volgende definitieve verhuizing van de ambtelijke organisatie binnen Grave, Mill, Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis?

Na het kerstreces laat de  fractievoorzitter van Keerpunt 2010 via de griffiers peilen of er ook bij andere fractievoorzitters in Cuijk, Grave, Mill, Boxmeer en Sint Anthonis behoefte is voor nader overleg.

Nu de raadsverkiezingen naderen willen we duidelijkheid voor de inwoners van het Land van Cuijk. Waar willen we met zijn allen naar toe? Welke stip zetten we aan de horizon? Ondernemers, Industriële Kring,schoolbesturen en de recreatieve sector hebben al duidelijk aangegeven dat we moeten gaan herindelen. Ook doorpakken om een ambtelijke organisatie voor het het hele Land van Cuijk?

Na de verkiezingen moeten we ook weer met zijn allen rond de tafel. Dit L.v.C. fractievoorzittersoverleg moet een vaste plek krijgen binnen de Bestuurlijke Drukte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: