Graafse intocht van Sinterklaas

Het aantal zwarte pieten is verdubbeldJolanda Adams is gelukkig weer terug uit het ziekenhuis dankzij een goede dermatoloog. Ze heeft de regie weer in handen. Het wordt weer het gezelligste feestje van het jaar wordt er getwitterd! Naast het sinterklaashuis is er ook een pietenpakhuis en een werkplaats voor bakpieten waar kinderen met marsepein aan de slag kunnen. De buitendienst van de gemeente heeft gezorgd dat Grave er knap bij ligt. De winkels en horecazaken zetten hun deuren wagenwijd open!

Verblijfplaats voor de zwarte pieten na de inkomst?
De omgeving van het Stadskantoor moet er piekfijn bijliggen
Algenvrije Loswal en steiger
Nu kun je door de bomen de gymzaal weer zien
waar de pieten hun conditie op peil kunnen houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: