De Gelderlander schrijft: Geen nieuws over: Zwager.

Algemene Ledenvergadering in het Stadskantoor.
Achter de bestuurstafel: v.l.n.r.: secretaresse Adele Busser, penningmeester Ben Litjens, voorzitter Ton van Elk de Freese en notuliste Wil van Elk de Freese-Kersten

…ons kent ons en elkaar matsen, van integriteit met de kleine letter i…..

Een klein citaat.

Zo’n gevalletje “formeel kan het” is er nu ook weer in Grave, bij politieke partij Keerpunt 2010 van Jacques Leurs. Zijn zwager uit Cuijk is voorzitter, zijn familie van ver buiten Grave stemgerechtigd om Leurs weer voor het lijsttrekkerschap te verkiezen. Formeel niks mis mee, moreel van alles op aan te merken. Leurs heeft zijn familie niet nodig om bij het door hemzelf opgericht Keerpunt weer de kar te mogen trekken: zijn verdiensten voor Keerpunt zijn onbetwist. En hij is open over de kwestie zelf, zoals hij ook altijd open is over alles wat zich op het Graafs gemeentehuis afspeelt.
Eric Reijnen Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: