Eindelijk groen licht voor de Brede Scholen in West en Oost.

Brede Scholen in Grave !

Dinsdagavond 2 oktober 2013. Voortzetting van de Openbare Raadsvergadering. Na een debat van ongeveer twee uur, met veel vragen, visies, amendementen en schorsingen. De nieuwe scholen, goede voorzieningen, hoop voor de toekomst met onderwijs volgens onze tijdgeest voor onze Graafse kinderen . . . het gaat eindelijk gebeuren! 
Het amendement van VVD, LPG en Trots haalde het niet. De scholen komen er! Keerpunt 2010 heeft goed geluisterd naar alle belanghebbenden; ouders, verzorgers, jeugd en schoolbestuur. VPGrave, Lijst Frank Stoffer en het CDA deelden onze mening en we dienden gezamenlijk een amendement om wethouder Gerard Adams aan te sporen om voor Hartenaas een gebruiker te vinden. Ook moeten de wijkgebonden activiteiten in de nieuwe school plaats kunnen vinden.
Keerpunt 2010 feliciteert alle belanghebbenden en we bedanken iedereen ook voor niet aflatende jarenlange inzet zodat we gezamenlijk dit resultaat hebben bereikt. Nieuwe scholen, uit de breedte of de lengte. 
Voor geïnteresseerden; voor het live debat in de raadszaal klikt u op de link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: