BHIC schrijft over de Viersprong.

De Viersprong in Gassel
Nog niet zolang geleden waren we er zelf nog te gast: op 18 juni hield het BHIC een geslaagde bijeenkomst in gemeenschapshuis De Viersprong in Gassel. Het gebouw neemt inmiddels een centrale plek in binnen de Gasselse gemeenschap maar er was een tijd dat dat nog niet zo was.
En in die periode is bovenstaande foto gemaakt. We zien hier burgemeester J. van den Braak die bij de opening van het gemeenschapshuis de naam onthult. We schrijven het jaar 1972. Zo, tot zover de foto; nu is het tijd voor de verhalen! Wie was er bij de onthulling van het gebouw? Wat kun je je daarvan herinneren of wat is het meeste bijgebleven? Wat is het verhaal achter deze foto? Vertel het ons! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: