Grave Lokaal

Bericht op mijn facebookpagina: Op 28 oktober worden op de Algemene Ledenvergadering onze kandidatenlijst en ons verkiezingsprogramma door de leden vastgesteld.

Druk bezig met de verkiezingen van de gemeenteraad. Programma schrijven. Kandidaten benaderen. Op 28 oktober wordt de kandidatenlijst vastgesteld en ook wordt het conceptverkiezingsprogramma behandeld. 
Diverse werkgroepen zijn bezig aan hun inbreng. De drie transities, WMO, ouderenbeleid, jongeren en jeugd, economie, Hart van Grave, toerisme, groen, landbouw, werkgelegenheid, kultuur, Kultuurhuus MFC/Catharinahof, monumenten, bouwen voor starters en anderen, bestuurlijke toekomst, openheid, rekenkameronderzoeken, wijk-en dorpsraden, scholen, natuur, duurzaamheid, integriteit, coalitievorming, bestuursakkoord en nog veel meer zaken komen over de tafel. We komen met duidelijke speerpunten die de komende vier jaar gerealiseerd moeten worden. 
Afgelopen dinsdag is eindelijk het besluit gevallen om twee Brede Scholen te gaan bouwen. Dankzij   Keerpunt 2010 was er een nipte meerderheid voor het aangescherpte collegevoorstel. Tegen stemden VVD, LPG en TROTS.

Ondertussen bestuderen we de plannen voor de buitenruimten van het Hart van Grave en Binnenhof.

Ontwikkelingen rond Bestemmingsplan Buitengebied,  begrotingsstukken voor 2014 en het rapport van de Rekenkamer over Handhaving. Drukke tijden!!!

Dinsdag is er al weer een presidiumvergadering en een technische toelichting op de begroting gepland!

Oproep: wilt U meedoen met Keerpunt 2010 meldt U zich nu nog aan bij de bekende adressen in Grave, Velp en Escharen. 


Vooral inwoners uit Gassel worden verzocht te reageren! 


We doen het met Hart en Ziel staat in ons logo en dat willen we weer 4 jaar doen. Gassel, Grave, Escharen en Velp kan op ons rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *