Grave Lokaal

Openbare fractievergadering KEERPUNT 2010 Grave

Op maandagavond 9 september a.s. om 19.30 uur zijn leden en belangstellenden wederom  welkom bij de openbare fractievergadering van KEERPUNT 2010 in het stadhuis van Grave.

Agendapunten zijn ondermeer de onderwerpen van de commissievergaderingen Ruimte en Inwoners en Bestuur van respectievelijk 10 en 17 september en de raadsvergadering van 24 september 2013.

Het contract met Brabantzorg over Catharinahof, Brede Scholen en Hart van Grave staan op de agenda’s.

Wij komen met twee initiatiefvoorstellen:

1. Referendumverordening opstellen.
2. Openbare aanbesteding gemeentelijke publicaties na 31 december. Maasdriehoek Graafsche Courant en Arena moeten een kans krijgen om dit te verzorgen. We willen ook een peiling onder de bevolking laten houden   waar de  voorkeur van onze inwoners naar toe gaat! Efficiency, minder kosten en samenwerking ambtelijk apparaat hebben teveel de doorslag gegeven om geen openbare aanbesteding te houden.   Anja Henisch, Hans Bos, Jacques van Geest en Frank Stoffer hebben zich in het openbaar ook al eens laten horen dit wenselijk te vinden. Ook zou Graveon erbij betrokken moeten worden. Welk medium is voor de promotie van Grave het aantrekkelijkste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *