Leo de Vreede reageert op problematiek Hart van Grave ; hij noemt het een hartkwaal!

Hartkwaal van Grave; wat is belangrijk: weten hoe het is gekomen of weten hoe het wordt opgelost?
Jacques Leurs duikt met zijn vragen over het tot stand komen van de overeenkomst met van der Horst in het verleden. Interessant en het moet een keer gebeuren.
 
Naar mijn mening, en dat zal voor u geen nieuws zijn, is nu aan de orde om zo snel mogelijk het Hart van Grave en de omgeving zo snel mogelijk in orde te krijgen. Nogmaals, daarvoor is het nodig dat de gemeenteraad aangeeft of het college daarbij de curator afwacht of dat de gemeente initiatief moet nemen. Het zou mij verbazen als de curators (in ieder geval 3) daar niet blij mee zouden zijn, Initiatief nemen brengt natuurlijk het risico mee dat de kosten van dat initiatief niet kunnen worden verhaald. Mijn inschatting is overigens dat de gemeente het geld toch kwijt zal zijn tenzij men de straten laat liggen zoals ze nu zijn.

Eén gedachte over “Leo de Vreede reageert op problematiek Hart van Grave ; hij noemt het een hartkwaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: