Grave Lokaal

Teleur(s)gesteld.

Uit de besluitenlijst van het college vergading 23 april 2013:

Aanbesteding gemeentepagina in huis aan huisblad.

Met inachtneming van de reacties uit de kring van de raadsleden wordt besloten tot het publiceren van de gemeentepagina naar Maasdriehoek (editie Cuijk, Grave, Mill) uitgegeven door De Winter Mediagroep, Uden onder de door deze uitgeverij geoffreerde voorwaarden.
 
Weer worden wij, de raadsleden van Grave, via de besluitenlijst op de gemeenteliijke website geinformeerd over een collegebesluit.
 
Diverse raadsleden, o.a. Piet Vollenberg (LPG), Hans Bos (VVD), Suzanne de Zoeten (VPGrave) en Jacques Leurs (keerpunt 2010) hebben in een eerder stadium gereageerd op dit voorgenomen besluit. Er is geen openbare aanbesteding geweest. Achteraf goedkeuren via de auditcommissie is geen optie vindt Keerpunt 2010. Ook willen we dat er een onderzoek komt onder de lezers van de drie Graafse lokale kranten. We willen de voorkeur van onze burgers wel eens weten.
 
Bovendien ontvangen veel inwoners de Maasdriehoek nu al niet in hun brievenbus. Zowel Nel Schuts als Suzanne de Zoeten hebben deze courant nog thuis nog nooit kunnen lezen.
 
Maandag, na het meireces, gaan we opheldering vragen via de griffier. Wordt vervolgd!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *