Mevrouw de voorzitter: marktenquete.

Al heel vaak heb ik geschreven dat bij het gemeentebestuur van Grave de burger niet serieus wordt genomen. Als je de gemeentebestuurders mag geloven willen ze dat wel. Kennelijk ontbreekt het aan inzicht hoe dat moet gebeuren. Dat is een landelijk probleem. Het jaarlijks congres van de Vereniging van Nederlandse gemeenten (VNG) heeft dit onderwerp dan ook op de agenda staan, zo lees ik op de website van Jacques Leurs. Hij deelt ook mee dat het college van Grave er uit bezuinigingsoverwegingen niet naar toe gaat.
We zetten de markt maar in het rijtje van: toekomst toren, in gebruik nemen van het historisch stadhuis, parkeerplaatsen om de verwachte stroom toeristen welkom te heten, Binnenhof, verkeerscirculatie binnenstad, openbare ruimte rond het Hart van Grave. Er zijn vele wachtenden voor u.
Nog even dit. Ook hier zal weer worden gewezen op het ambtelijk apparaat. We hebben het afgelopen zondag bij het kampioenschap van Ajax weer kunnen horen. Met een team van louter sterren bereik je niets als er niet goed wordt gecoached en begeleid. En daarvoor hebben wij het gemeentebestuur.

Link:

P.S. Verandert de naam van het weblog na het vertrek van onze twee vrouwelijke burgemeesters? 
Leo de Vreede is de kritische Graafse politiekvolger achter dit weblog. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: