Grave Lokaal

Keerpunt 2010 Grave houdt openbare fractievergadering

Met dank aan de Arena:


Leden en belangstellenden zijn op maandag 8 april welkom bij de openbare fractievergadering van Keerpunt 2010 in het stadhuis in Grave. De vergadering begint om 20 uur. Agendapunten zijn ondermeer de onderwerpen van de commissievergaderingen, Inwoners en Bestuur en Ruimte van respectievelijk 9 en 15 en 16 april en de raadsvergadering van 23 april.
Het aangenomen parkeervoorstel “Parkeren aan de Stadhouderslaan” zal nader bekeken worden. Wij zijn erg benieuwd naar de reacties van  buurtbewoners, scholen en Laco.

Ook komt de discussie over de twee “Smalle Brede Scholen” weer langs. Waar gaat het college nu mee komen? Twee keer afstemmen van de voorstellen door de hele raad moet tot nadenken zetten! Wethouder Adams moet nu met een voorstel komen dat hij ook te vuur en te zwaard gaat verdedigen! Hij reageert tot nu toe vrij laconiek!

De hoofdmoot zal het nieuwe bestemmingsplan buitengebied zijn. 

In verband  daarmee houdt het Steunpunt Keerpunt 2010 Bestemmingsplan Buitengebied een inloopmiddag a.s. dinsdag om 13.00 uur in het kantoor van Ben Litjens aan de Graafschedijk. Terzake deskundigen staan U ten dienst en de fractieleden zijn ook present. Meer dan 90 zienswijzen zijn er in gediend. 


Er komt een speciale avond ter behandeling van alle zienswijzen in het stadhuis. Keerpunt 2010 wil U desgewenst adviezen geven om uw inbreng zinvoller te maken. Ook kunt U nog het fractieoverleg bezoeken en gerezen vragen voorleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *