Realisatie Hart van Grave en Catharinahof keerpunt in de Graafse geschiedenis!

Onvergetelijke dag in Grave. ‘s Morgens ontbijten bij de HEMA dankzij Graveon, bakkerij D’n Bekker, de HEMA en  Blauwe Schaap. Meer dan 50 deelnemers namen deel aan deze netwerkbijeenkomst in het Hart van Grave.

Meer in het fotoarchief

‘s middags een rondleiding door Catharinahof


We krijgen er een prachtig complex bij. Het Catharinahof wordt het nieuwe kloppend hart van Grave. Omdat de vergrijzing hard gaat toeslaan is het een prima investering geweest om ja te zeggen tegen de bestuurders van Brabantzorg en Brabant Wonen. Onder leiding van Janneke Pander, de locatiedirecteur, wordt een prachtig uniek complex gerealiseerd waar iedereen trots en warm van wordt. Deze impuls heeft Grave hard nodig om een negatieve spiraal te doorbreken. Nu nog prima plannen voor de buitenruimten ontwikkelen en aanleggen  en aan de raad voorleggen. De gemeente is nu aan zet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: