Oproep: Margriet Siebers-Leurs wil dolgraag haar portemonnee terug!

Tom Siebers
zaterdag in de buurt van Escharen via mobiel
Beroving …
Mijn moeder is rond 17.00uur berooft van haar portemonnee, buit 15 euro!!
Een donker getinte man van ongeveer 20 jaar is er op de fiets van door gegaan. Grijs geruite jas en een zwarte muts op. Mocht u tips hebben dan kunt u hierover met mij contact hebben. Buiten wat schaaf plekken en de schrik in 
de benen gaat het naar omstandigheden goed met mijn moeder.

Naschrift broer Jacques:
Zaterdagavond schreef haar zoon dit kleine berichtje op de sociale media. De politie deed nog een alert uit. Enkele personen volgden nog per fiets en auto de staatrover. Maar helaas. Zij heeft zich hevig verzet om de portemonnee niet kwijt te raken. Er zaten kostbare herinneringen en foto’s in van haar overleden kinderen Jeroen en Rianne.
Mocht iemand iets horen of zien over de, misschien weggegooide
portemonnee, laat het haar of de politie weten. 

Ze is vol lof over snelle  optreden van de politie.

Margriet (links) en Gerrie Leurs tijdens de Canonbijeenkomst.

Woensdag is een feestelijke dag voor haar. Het echtpaar Margriet Leurs en Harry Siebers is dan op de kop af 45 jaar getrouwd. Stuur ze beiden een kaartje, emailtje, via mijn emailadres, of een bloemetje! Het zal hun goed doen!

2 gedachten over “Oproep: Margriet Siebers-Leurs wil dolgraag haar portemonnee terug!

  • 8 januari 2013 om 17:08
    Permalink

    Zou graag een mailtje sturen, maar er stond geen emailadres bij. Wens hen beiden een fijne huwelijksdag en nog vele jaren ernij zonder stress en berovingen. Het is ook mijn angst (78) en hoop, dat het snel slijt. gr wim en leny heemskerk delft

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: