Grave Lokaal

Grave zoekt ambitieuze man of vrouw die Grave positief op de kaart kan zetten.


Openstelling burgemeestersvacature Grave

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van burgemeester m/v in de gemeente Grave (circa 13000 inwoners), vacant per 1 oktober 2010.
De bezoldiging in de inwonersklasse, waartoe deze gemeente behoort, bedraagt € 6.323,09 bruto per maand.
De profielschets van de te benoemen burgemeester kan worden aangevraagd bij het secretariaat burgemeestersvacatures van de commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant (tel. 073-6812076).
Een assessment op één of enkele selectiecriteria kan eventueel deel uitmaken van de procedure; oogmerk daarvan zal dan zijn de vertrouwenscommissie over aanvullende informatie te laten beschikken bij de afronding van het advies.
Voorafgaand aan de voordracht zal de voor te dragen kandidaat door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties worden gescreend. De screening zal bestaan uit naslag bij de AIVD en fiscaal onderzoek bij de Belasting¬dienst.
Sollicitatiebrieven dienen te worden gericht aan Hare Majesteit de Koningin. Aan sollicitanten wordt gevraagd een recente pasfoto bij de brief te voegen en op de enveloppe de woorden “Kabinet” en “Vertrouwelijk” te vermelden. Sollicitaties moeten vóór 12 oktober 2012 worden gezonden aan de commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant.
Bron: overheidsinformatie
Tips voor sollicitanten.

Via het Content
Management Systeem
van deze weblog kun je alle informatie terugvinden van de
afgelopen jaren.

Vanaf oktober 2008 zijn er dagelijks berichten op dit
politiek
, human interest en privé weblog geplaatst. Er staan inmiddels 2874 berichten op dit weblog.

Ook zijn er
duizenden foto’s in 694 verschillende mappen geplaatst van heel diverse zaken. Deze foto’s worden massaal gedownload. Zo krijg je een mooi beeld van diverse festiviteiten en activiteiten in Escharen, Gassel, Grave en Velp.

Tenslotte: boven in het weblog kun je in een wit vakje een zoekopdracht invullen. Het systeem toont dan alle informatie over dat onderwerp vanaf 2008.
Bijvoorbeeld: Smartlappenfestival, Waterfestival, intocht sinterklaas, Bouw Stadskantoor, verenigingsleven, Hart van Grave, Maaszicht, Wisseveld, integriteit, vertrouwelijkheid, AZC, Column van Ben Bongaards. Elk artikel heeft een label. Ook is er een lijst van alle labels terug te vinden op de site. Ook is er nog een blogarchief toegevoegd over alle geplaatste informatie.

Uw webmaster: Jacques Leurs; fractievoorzitter Keerpunt 2010.


Gemeenteraadslid sinds 2002. 
Mede-fractiegenote: Nel Schuts-Pennings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *