Graafse deelname aan A Sister’s Hope 60 K.

Laatste nieuws


Ik heb 3 berichten:

1. De broodaktie bij de Bongaardswinkels heeft in totaal 179.37 euro opgeleverd: hartstikke geweldig!  

2. ik heb mijn voeten kapotgelopen afgelopen zondag (kleine tenen), ben gisteren bij de huisarts geweest. Open wond 2 bij 2 cm…e.e.a. moet helen(loop op slipper momenteel….Voelt nu goed en ben zeer positief dat de wonden morgen dicht zijn…..duimen maar. 

3. Vervolgens zal morgenavond een sportmasseur van Laco mijn voeten intapen….dit gaat laat worden gezien tijdgebrek (ik had immers geen afspraak maar ze hebben ruimte gemaakt na uitleg waarom het zo belangrijk is).
Ik kan niet zonder de tape want dan zit ik waarschijnlijk binnen een uur in de b(o)ezemwagen….daar doe ik het niet voor; ik wil lopen! 

Janine Schipperheijn-Sonderen


Op 6 en 7 oktober loop ik – met vele anderen -mee in A Sister’s Hope 60K, een tweedaagse 60 kilometer lange wandeling. Ons doel is heel duidelijk: een groot geldbedrag bij elkaar brengen om meer en beter onderzoek naar borstkanker mogelijk te  maken. We proberen op deze manier een grote stap te zetten naar genezing.

Hopelijk kunnen jullie me helpen bij het aangaan van deze uitdaging. Om deel te mogen nemen aan dit fantastische evenement heb ik namelijk toegezegd minimaal 1500 euro in te zamelen. Uiteraard streef ik er naar om veel meer geld bij elkaar te krijgen. Hoe eerder me dat lukt, hoe beter, want dan kan ik me de rest van de zomer concentreren op het trainen voor de wandeling.
Het is een hele opgave voor me (niet-getraind als ik nu nog ben) om twee dagen achter elkaar 30 kilometer te lopen, maar ik ga me goed voorbereiden zodat ik de eindstreep zeker ga halen. Want het is een belangrijk doel, niet alleen voor mij persoonlijk, maar voor ons allemaal.
Het opgehaalde geldbedrag door Stichting A Sister’s Hope 60K zal verdeeld worden over meerdere onderzoekcentra in Nederland, allemaal met hetzelfde doel; onderzoek naar borstkanker. Daarom wil ik jullie vragen of jullie deze tweedaagse wandeling – en daarmee onderzoek naar borstkanker – zouden willen ondersteunen. Jullie kunnen jullie donaties en/of sponsorgelden overmaken naar:
Stichting A Sister’s Hope

Postbankrekeningnummer: 2947137

Onder vermelding van mijn deelnemersnummer W756

Meer informatie op de website: A Sister’s Hope
1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker. Van elke 200 borstkankerpatienten  is er een een man. In de leeftijdscategorie 40 tot 55 jaar is bij vrouwen borstkanker doodsoorzaak nummer 1. Wereldwijd wordt jaarlijks bij meer dan 1,2 miljoen mensen de diagnose borstkanker gesteld. Iedere dag krijgen 3287 mensen die vreselijke diagnose te horen. Dankzij wetenschappelijk onderzoek krijgen de behandelingen steeds meer succes maar we zijn er nog steeds niet. Dus blijft meer onderzoek – en dus geld – hard nodig.
ik wil graag mijn bijdrage leveren in deze strijd en doe dat door deel te nemen aan A Sister’s Hope 60K. Zouden jullie me hierin willen steunen?
Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie mij telefonisch bereiken op 06-53379611 of via e-mail: j.schipperheijn@nijmegen.nl
Hopende op jullie steun in de strijd tegen borstkanker!
Groet,
Janine Schipperheijn-Sonderen
De webmaster heeft voor gratis onderdak in startplaats Bussum geregeld daags voor de loop. Ook stort hij 50 euro op de rekening van deze stichting. Er kan niet genoeg geld opgehaald worden voor verder kankeronderzoek. Van de start in Bussum worden foto’s gemaakt. Misschien ook van de finish in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: