Grave Lokaal

Tweede Kamerverkiezingen.

Zondagmiddag in het Gooi.



In de Arena lokaal.nl werd ik geciteerd:

Erik Ronnes

Zowel Jacques Leurs (Keerpunt 2010) als Matt Cruijssen (CDA) vestigen hun hoop op de nummer veertien op de lijst van het CDA, Erik Ronnes (wethouder in de gemeente Boxmeer, red.)
“Het zou voor Grave goed zijn als we een vertegenwoordiger in Den Haag hebben zitten die uit deze regio komt”, denkt Leurs.
“Hopenlijk gaan veel Gravenaren op hem stemmen komende woensdag, zodat hij eventueel met voorkeursstemmen in de Tweede kamer komt.
Het CDA is een goede middenpartij, maar helaas hebben ze bij de laatste formatie op het verkeerde paard gewed door met de PVV in zee te gaan. Zwevende kiezers moeten de strijd tussen links en rechts vergeten en gewoon voor het misdden kiezen”.
De uitlatingen van Matt Cruijssen geven precies weer waarom ik uit deze fractie ben gestapt. Onze opvattingen liggen nog steeds mijlenver uit elkaar.

Op verzoek van velen het gedeelte van de de reactie van Matt waar ik me gruwelijk aan geërgerd heb.:


“Zijn taak in de  Tweede Kamer is dadelijk het bewaken van de schatkist. Hij moet waken dat de linkse geldschieters van Nederland, zoals het PvdA en de 
SP, ons land niet opnieuw naar de financiële afgrond leiden.”

Ga woensdag stemmen. Iedere stem telt!!!!!
Op de dag van de verkiezingen ga ik eerst in Grave de stemburo’s langs en een fotoverslag te maken van de bemensing, daarna in Boxmeer de verkiezingsuitslagen volgen en krijg dan groene of rode soep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *