Tandarts Dr. Herman Keltjens stopt in UMC Radboud.

De heer Schaap uit Almelo heeft zojuist zijn schilderij van de heilige Radboud aangeboden. Naast zijn praktijk in Grave, waar hij doorgaat met zijn werk, was hij ook bijna 40 jaar verbonden aan Tandheelkunde van de Radboud. 


Meer dan 37 jaar was de heer Schaap zijn patiënt. Twee keer per jaar kwam hij met het openbaar vervoer op controle in Nijmegen. 


Als Graafse patiënt van deze tandarts uit de Trompetterstraat vroeg de heer Schaap mijn hulp om zijn kado uit dankbaarheid in Overasselt te overhandigen. Zijn echtgenote zat in het complot. Herman Keltjens was verbaasd toen hij ons voor de deur zag staan met dit prachtige kado.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: