De Graafsche Scheepswerf; laatste nieuws.

Schorsing van de raadsvergadering.
Directeur Graafse Scheeps werf in overleg met advocaat Huisman
 collega van de bewindvoerder.

Donderdag komen de werknemers weer bij elkaar om bijgepraat te worden door de curator. Op woensdag zijn ze bijgepraat door de directie. Enkele werknemers gaan toch naar een Scheepvaartbeurs waar ze eigenlijk met een stand zouden staan. 

Schorsing van de raadsvergadering.
Werknemers van de Werf op de “gang”.
Diverse werknemers hebben flinke emotionele schade opgelopen blijkt uit de verhalen die gisteren verteld werden na afloop van de raadsvergadering. De raadsleden Anja Henisch en Matt Cruijssen werd verweten dat ze de werknemers in de steek hebben gelaten. Het was nog lang onrustig op de overloop van het stadhuis. Men maakte van zijn hart geen moordkuil. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: