Op weg naar een krachtig bestuur in Grave en Noord-Brabant.

Ivo Kortmann
In Waalwijk kwam Bestuurlijk Brabant bij elkaar om bij te praten over samenwerking en/ of herindeling enz. Als enige afgevaardigde van Grave, de burgemeester had zich afgemeld i.v.m. de val van haar moeder, heb ik goed geluisterd, “genetwerkt” en een fotoreportage gemaakt. Ik trof daar Ivo Kortmann, broer van de jong overleden Graafse huisarts Jan Kortmaan, aan. Hij vroeg naar de laatste stand van zaken van de werf. “Jullie moeten er alles aan doen om dit bedrijf voor Grave te behouden.” zei de bestuurder van VBG (Vereniging Brabantse Gemeente)

Eén gedachte over “Op weg naar een krachtig bestuur in Grave en Noord-Brabant.

  • 26 april 2012 om 14:27
    Permalink

    Waar was de coalitie en de varkensboer?
    Waren die allemaal aan het vegen?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: