Graafse Scheepswerf: nog geen verzoek extra raadsvergadering door Keerpunt 2010.

Naar aanleiding van mededelingen van wethouder Eric Daandels in het presidium wacht Keerpunt 2010 nog
met het bijeenroepen van de raad. Omdat het een besloten vergadering was kan ik hier niet verder op ingaan.
We houden de vinger aan de pols. Als er meer nieuws is berichten we er over.

Eén gedachte over “Graafse Scheepswerf: nog geen verzoek extra raadsvergadering door Keerpunt 2010.

  • 25 april 2012 om 08:42
    Permalink

    110 m is correct, alleen verkeerd op papier gezet! Dit zou toch snel gecorrigeerd moeten kunnen worden, nu "iedereen" het beste voor heeft en al die arbeidsplaatsen wil behouden voor de Stad Grave! In het BP Centrum Grave, Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels, Artikel 16 Water, 16.1.2 Nadere detaillering van de bestemmingsomschrijving, a. Scheepswerf, punt 2. staat; "specifieke vorm van water-scheepswerf 2" uitsluitend het aanmeren van schepen met een lengte die niet meer bedraagt dan 110 m en een stevendok met ponton met bijbehorende werkzaamheden is toegestaan. Achter 110 m (had) moet(en) staan "AAN DE AFBOUWKADE"! Het ontbreken van deze 3 woorden of het schrappen van de lengtebeperking, want we moeten natuurlijk wel binnen de erfgrenzen blijven, zijn nu verantwoordelijk voor het verdwijnen van al die werkgelegenheid. Een wethouder kan ook niet alles weten, maar voor scheepsbouwers is dit duidelijk. Ieder zijn vak!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: