4 gedachten over “Breng je stem uit!

 • 9 april 2012 om 07:06
  Permalink

  Geachte Hr J leurs
  Met verbazing worden wij geconfronteerd met de volgende farce van de gemeente Grave.
  Wethouders die de besluiten van de gemeenteraad klakkeloos naast zich neerleggen en volledig naar eigen zin uitvoeren,schandelijk en uiterst respectloos naar hun eigen raad.
  Wanneer word keerpunt 10 weer wat keerpunt 10 was ten tijde van de verkiezingen,strijdbaar,klaarstaan voor de belangen van de burgers,eerlijke belangenbehartiging,uw verkiezingsprogamma lezende etc.
  Succes,maar stuur deze wethouder maar snel naar huis.
  Met vr gr Jo

  Beantwoorden
 • 9 april 2012 om 14:54
  Permalink

  Geachte heer Leurs,

  Naar mijn mening moet de werf en werk blijven bestaan en moet de maasboulvard ook (voorlopig) niet doorgaan. Het is niet of/of.

  In deze tijd van recessie kan de gemeente het geld beter aan belangrijkere onderwerpen besteden, vb subsidie verenigingen, WMO, minder verhoging OZB of verlaging van andere heffingen, zodat alle burgers in Grave er profijt van hebben. I.p.v. een prestigeproject. Graag een reactie van andere op deze site als ze het hier mee eens zijn.

  Beantwoorden
 • 10 april 2012 om 04:26
  Permalink

  WEG MET WETHOUDERS EN HAASJE ER IS GEEN GELD MEER IN DE GEMEENTE DAT IS IN DE ZAK VAN DE GREEF EN IN DE GRONDBANK

  Beantwoorden
 • 11 april 2012 om 14:22
  Permalink

  Gisteravond natuurlijk meegelopen en mij zijn een aantal dingen in het bijzonder opgevallen: Namelijk de aangename (Graafse) sfeer die er was, de collegialiteit en saamhorigheid, ja de beschaafdheid waarmee de werknemers en de belanghebbenden alsmede de sympathisanten voorzien van de nodige humor deze misstand van de gemeente Grave proberen recht te zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een klinkende overwinning gaat worden voor dit mooie bedrijf en de echte Gravenaren. Brutraal Bruurtje

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: