Nieuwe burgemeester: welke eigenschappen zijn wenselijk?

Een brug uit een stuk van 17 meter op de grootste truck van Ben Litjens/Escharen.
De Gelderlander biedt de gelegenheid mee te denken over de nieuwe burgemeester. Welke eigenschappen zijn wenselijk? KEERPUNT 2010 wil graag een bruggenbouwer. Zoals U ziet hebben we de houten brug van 17 meter al klaar staan die de Hampoort moet gaan ontsluiten. Maar het Wissevelddrama is er de oorzaak van dat die brug er nog steeds niet is. Hier hebben we een goed alternatief voor de ijzeren “Militiare Henk van Westerloo/ Piet Vollenberg/LPG brug die er nooit is gekomen omdat die raden toen ook al besluiteloos waren.”

Laat het de redactie weten via: 
redactie.boxmeer@gelderlander.nl of Postbus 49, 5830 AA Boxmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: