Boze Echte Gravenaar schrijft brief aan burgemeester Haasjes.

Beste burgermeester,

Wat ik me nu toch wel begin af te vragen is, of er nog naar de Graafse burgers wordt geluisterd.

Regelmatig word ik in Grave aangesproken door mensen die bij mij, voor de plaquette van burgermeester Ficq, een handtekening hebben gezet.

Dan moet ik elke keer vertellen, dat u er nog mee bezig bent en dat ik zo gauw mogelijk bericht van u zou krijgen.

Het jaar 2011 is bijna om en ik heb nog steeds niets van u gehoord!

Vanaf 02-08-2011 ben ik hier mee gaande, moeten echte Graafse burgers daar dan 5 maanden op wachten?

Ik krijg alleen maar te horen van mensen: “ t zullen wel weer ‘n paar mensen zijn die hier over beslissen, zoals altijd hier in Grave”

Het doet mij pijn, om dat aan te moeten horen.

Ik ben in hart en ziel een Gravenaar!

En vind dat er echt een keer naar de Gravenaar geluisterd mag worden.

Ik hoop dat ik met de Graafse burgers, de Graafse vlag uit kan hangen.

Daarom ben ik in afwachting van uw antwoord,

Met vriendelijke groet

Rein Keereweer
Naschrift: KEERPUNT 2010 gaat van 2012 Het Jaar van de Communicatie maken. Dit jaar zijn er veel fouten gemaakt op communicatief gebied. Met als dieptepunten een inspreekster en inspreker die niet mochten inspreken omdat de raad de spelregels tussentijds veranderd had en het bestuur van de vereniging van eigenaren van de Bons die hun ongenoegen na een overleg niet onder stoelen staken.  Dat moet echt anders. Burgers, bedrijven, verenigingen, schoolbesturen enz. moeten serieus genomen worden en professioneler behandeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: