Topstatus voor Brabantzorg in vergelijkingsonderzoek zorg.

Onlangs is bekend geworden dat BrabantZorg een zeer hoge klassering heeft behaald in het Benchmark onderzoek 2011. In een Benchmark worden de prestaties van zorgorganisaties met elkaar vergeleken op het gebied van Klantervaring (CQ 2010), Medewerktevredenheid (MTO 2010) en de bedrijfsvoering van de organisatie en behaalde financiële resultaten over 2010. Op alle drie de onderzochte onderdelen (cliënten, medewerkers en bedrijfsvoering) heeft BrabantZorg een A score gehaald, deze Triple A score is de hoogst haalbare score.
BrabantZorg behoort tot de grote zorgaanbieders in Nederland, voor deze categorie is het in het in algemen zin bijzonder lastig om op alle 3 de onderdelen een A te scoren. In deze benchmark zijn slechts 2 grote organisaties er in geslaagd om een “triple A” status te bemachtigen. Wij zijn enorm trots op deze prestatie die uitsluitend behaald kon worden door de inzet van alle medewerkers en vrijwilligers. PROFICIAT!!!
Het behalen van deze status is voor BrabantZorg geen doel op zich. Wij zien in dit resultaat uitsluitned een bevestiging van de goede koers van de organisatie die is vastgelegd in het ondernemingsplan en enthousiast wordt gedragen door medewerkers en management.
De “vlag mag uit” en je badge mag glimmen van trots, maar we zullen niet naast onze schoenen gaan lopen. Er zijn nog voldoende “meters” te maken. We weten dat we goed op weg zijn naar een waarden gedreven organisatie met aandacht voor cliënten en medewerkers en een goede bedrijfsvoering, maar het kan elke dag beter!
Bedankt voor jullie dagelijkse inzet waardoor we dit resultaat hebben kunnen behalen!
Wilma de Jong
Adrie van Osch
Henk van de Werfhorst
Raad van Bestuur BrabantZorg
Bron: dit schrijven lag in het restaurant toen ik daar mijn lunch hield.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: