Max van de Wiel benoemd tot kapelaan bij de Emmausparochie.

De nieuwe kapelaan wordt voorgesteld in het Palazzo theater
tijdens de recptie van  pastoor Aarden.
Max van de Wiel maakte deel uit van het pastorale team van de St.Jan. (in het midden)
Bisschop Hurkmans van Den Bosch heeft met onmiddellijke ingang Max van de Wiel benoemd tot kapelaan van Escharen, Gassel, Grave en Velp. De Graafse pastoor René Aarden heeft dat zondag bekendgemaakt aan het einde van de heilige mis waarin hij zelf tot pastoor van deze parochies is geïnstalleerd door deken Roland Kerssemakers.

Kapelaan Van de Wiel is geboren in 1970 en heeft zijn wortels in het Gelderse Oosterbeek. Hij heeft de priesteropleiding gevolgd aan het Bossche Sint-Janscentrum. Van de Wiel zat bij pastoor Aarden in de klas en is met hem en nog vijf anderen op 24 mei 1997 priester gewijd in de kathedrale basiliek van Sint-Jan Evangelist in Den Bosch.

Van de Wiel gaat Aarden ondersteunen bij de fusie van de vier Graafse geloofsgemeenschappen tot één nieuwe parochie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: