Frank Houtappels, journalist van de Gelderlander, zorgt dat “de eerste steen” bovenkomt.

In mijn archief kwam ik deze foto vandaag tegen.
Nu weten we dus dat in deze steen een koker en een plastic  buis zaten met  een officiële oorkonde en een krabbeltje van werknemers van de aannemer enz. Gelukkig hebben we nog de pers die zich vastbijt in Graafse zaken. In het stadhuis is nu even geen “Graafs geheugen” meer aanwezig. Met een “nieuw” college van buiten is dat niet verwonderlijk. Op den duur gaan we dat steeds meer merken. Bij de begrotingsbehandelingen zal dit een belangrijk item worden is onze verwachting. Er is steeds meer gemor in Grave over het uitblijven van beslissingen enz. Het  college is ook nauwelijks zichtbaar voor de burgers. Beslissingen blijven uit of zijn verkeerd.


Laatste nieuws: Het Graafs Museum toont de steen en de kokers. zie website de Gelderlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: