Directiewisseling op basisschool in Gassel.

Na 41 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben wordt Frans Ekstijn
opgevolgd door Hilde van Eldonk van de Wingerd uit Cuijk.

Hilde stelde zich voor bij Optimus:
Ik ben per 1 september benoemd als directeur van de Bongerd in Gassel. Ik ben Hilde van Eldonk, 38 jaar, woon samen met Stefan en onze twee kinderen Iris (8) en Lars (5) in Overasselt. Na ruim 16 jaar Speciaal (basis) Onderwijs kijk ik er naar uit om leiding te mogen geven aan een enthousiast en betrokken team van de Bongerd. Na een korte kennismaking kan ik alleen maar zeggen: ik heb er zin in! 


Hilde veel succes van de secretaris van het schoolbestuur de Wingerd; Jacques Leurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: