Ziggo tarief; reactie Jacques van Geest in vragen aan het college.

Mevrouw Henisch heeft een vraag gesteld betreffende het nieuwe tarief dat Ziggo in rekening wil brengen op het moment van volledige overgang naar digitale televisie. Voor uw meningsvorming en ten behoeve van uw reactie op de vraag van mevrouw Henisch breng ik onder uw aandacht dat ik enkele jaren geleden namens de gemeente met, destijds Essent, heb onderhandeld over een afkoopsom die ten goede zou komen aan de bewoners van de gemeente Grave ingeval de gemeente medewerking zou verlenen bij het optrekken van de tarieven. De gesprekken leverden geen resultaat op omdat Essent niet veel verder wilde gaan dan een fooi. Bij de overdracht van de kabel is nadrukkelijk bepaald dat de korting voor onze inwoners een permanent karakter zou dragen. Het gaat dan ook niet aan dat Ziggo deze oude, maar nog steeds geldende en schriftelijk vastgelegde afspraak, aan zijn laars wil lappen. Graag aktie college!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: