Wie willen er meehelpen aan het realiseren van zandsculpturen?

Op zondag 21 augustus vindt in Grave het waterfestival plaats. Een festival, de naam zegt het al, waar alles draait om water. De Beeldentuin Grave haakt hier op in door leden van het dichters/schrijverscollectief Pen en Stem uit te nodigen in de Beeldentuin. Zij vertellen verhalen en dragen gedichten voor die met water en Grave te maken hebben.

Daarnaast heeft de organisatie van het Waterfestival ons gevraagd om mee te helpen met het realiseren van zandsculpturen op het voorplein van de kerk bij de Beeldentuin.
Dit kunnen wij niet alleen!
Heeft u ooit een reuze zandkasteel willen bouwen? Daar is nu de mogelijkheid voor:
Op het kerkplein komen in totaal 3 bergen zand te liggen, in bekistingen kant en klaar voor gebruik, hiervan worden de zandsculpturen gebouwd. Aan elke zandsculptuur wordt in een groepje van 4-5 personen gewerkt
Een of twee weken voor het waterfestival zal er nog een korte info/workshop op een avond plaatsvinden door een deskundig zandsculptuurbouwer, waarin uitleg wordt gegeven over de ideeën voor een ontwerp, de techniek en de werkwijze.

De zandsculpturen zullen nog zeker een maand blijven staan.

Het lijkt ons leuk om deze activiteit met “vrienden van de Beeldentuin” te kunnen doen. Let wel, ervaring is niet nodig, enthousiasme wel (tijdens de dag is er deskundige begeleiding).
Onze vraag is dan ook: wie wil er meehelpen aan het realiseren van een zandsculptuur op zondag 21 augustus bij de Beeldentuin

Interesse? Geef u dan snel op tot uiterlijk 7 augustus
Let op de plaatsen zijn beperkt en vol is vol!

Met vriendelijke groet,
Beeldentuin Grave
Kees Buijs & Ilse Tielen

Internet: www.beeldentuingrave.nl <http://www.beeldentuingrave.nl/>
E-mail:   info@beeldentuingrave.nl
Mobiel:  06-18489646
KvK:      17247217 Eindhoven
  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: