Graafse weekmarkt draait voor de eerste keer op de Lunette.

Vanaf 6.00 uur waren de “marktmeesters” present om de weekmarkt een goede start te geven. Het was onwennig voor iedereen. Kopers en marktkooplieden waren van hun vertrouwde plekjes verbannen. De gemeente Grave zorgde voor een “bubbeldrank”. Extra parkeerplaatsen zijn nog niet aangelegd! De raad heeft hier regelmatig om gevraagd. Nu kan de sloop van het stadhuis, wat ons betreft maandag al beginnen!! Volgende week komen er sfeerimpressies zowel van de weekkmarkt maar ook van de terrassen en van het winkelcarree. Marktkooplieden, kopers en winkeliers zal nar hun mening gevraagd worden.

Een gedachte over “Graafse weekmarkt draait voor de eerste keer op de Lunette.

  • 1 augustus 2011 om 17:09
    Permalink

    Waarom moet de markt al verplaatst worden terwijl alles 3 weken stil ligt i.v.m. bouwvak…..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: