Graafse “opstandelingen” maken wat los op internet.

Deze 6 opstappers mag niets minder dan ondemocratisch handelen worden verweten doordat ze met hun opstappen bereikt hebben dat er geen belangrijke punten meer konden worden afgehandeld.
Oh ja en de ene echte sufferd die meende dat er na hun vertrek geen rechtsgeldige besluiten meer in de gemeenteraad genomen konden worden moet helemaal op herhalingscursus!!!!
Hopelijk onthouden de kiezers in Grave de namen nog van deze opstappers, raadsleden waarop toch echt niemand zit te wachten net zo min als op de partijen die deze opstappers hun gang lieten gaan!
Unweit – 15-07-2011 | 16:42
Het getuigt van een gebrek aan fatsoen voor je mederaadsleden en een gebrek aan enig democratisch besef om weg te lopen uit een raadsvergadering, zonder dat daar een noodzaak voor is. Als je als raadslid vindt dat een vergadering te lang duurt, dan stel je voor om de vergadering te schorsen en op een ander moment voort te zetten, maar je loopt niet weg, ook niet als je je zin niet krijgt. 
Natuurlijk moet de voorzitter de regie in handen houden en kan zij de sprekers aansporen om zich, hetzij aan de spreektijd, hetzij aan hoofdlijnen te houden en terzake te komen. Mevrouw heeft voldoende ervaring als voorzitster van een raad om dat te kunnen. Desondanks hadden deze raadsleden niet mogen weglopen. 
Zij zitten daar niet voor zichzelf, maar als vertegenwoordiger van een bepaald gedeelte van het Graafse electoraat. Met het opstappen tijdens een raadsvergadering geven deze raadsleden er blijk van, vierkant lak te hebben aan hun kiezers. Ze zijn dus niet alleen onbeschoft naar hun collega-raadsleden, maar schofferen ook nog eens doelbewust hun eigen kiezers. Was ik een inwoner van Grave dan zou ik deze lieden bij een volgende gemeenteraadsverkiezing keihard afstraffen voor dit gedrag.
Willem van der Vaart – 15-07-2011 | 11:52
Bron: website de Gelderlander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: