Gemeenteraden Land van Cuijk stemmen in met Graafs Manifest

SAMENWERKING (62)
De raden van de gemeenten in het Land van Cuijk (Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill & Sint Hubert en Sint Anthonis) hebben ingestemd met het Graafs Manifest. De instemming was in alle gemeenteraden unaniem.  
Dit betekent dat de Land van Cuijkse gemeenten gezamenlijk inzetten op het versterken van de onderlinge strategische en ambtelijke samenwerking.

De colleges van burgemeester en wethouders krijgen nu de opdracht om een plan van aanpak te maken om vorm te geven aan de samenwerking. Het samenwerkingsproces zal worden gestuurd door een regieteam, dat door de gemeenteraden wordt ingesteld.

Het Graafs Manifest is het resultaat van de raadsconferentie over samenwerken in het Land van Cuijk op 10 juni jl. te Grave. In 2012 zal er een tweede raadsconferentie worden georganiseerd, waarin het plan van aanpak zal worden besproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: