De day after…ingezonden stukje van blogvolger.“FLINKE” JONGENS HOOR !
In de afgelopen nacht, van vrijdag op zaterdag, na afloop van het 4-daagse feest in Grave, hebben een paar “flinke” jongens onze groenbak-kliko in de Raam geduveld. Een geweldige prestatie, jongens!  Wat zullen jullie een lol hebben gehad …..
Zaterdagochtend ontdekte het mijn echtgenote (68) toen ze de groenbak weer naar binnen wilde halen en ze was niet te flauw om meteen in zwemkleding te water te gaan om ‘m weer op te vissen (zie bijgevoegde fotootjes).
Misschien willen deze “flinke” jongens nog even hun verontschuldigingen komen aanbieden?  Of de meisjes, die hen vergezelden?  Ze kennen ongetwijfeld nog ons adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: