Graafs Manifest gaat de geschiedenisboeken in!

SAMENWERKEN (46)

De nieuwe Cuijkse wethouder Willemiek van PLC 93 huize kan het goed vinden met de Boxmeerse burgemeester Karel van Soest. Beiden hebben hoge verwachtingen van de Graafse Conferentie. Cuijk en Boxmeer staan niet meer met de ruggen tegen elkaar maar omarmen elkaar zelfs!!!
Henk Siroen van PLC 93 uit Cuijk, zusterpartij van KEERPUNT 2010,   bezocht een VNG workshop Goed Werkgeverschap. Ook voor  Grave staan daar prima aanbevelingen in zag ik al snel doorbladerend. De beloofde reorganisatie is na drie jaar nog niet gerealiseerd. De toen benoemde secretaris had de opdracht gekregen om dat in die periode te doen.

Op de Graafse Conferentie wordt het Graafs Manifest ondertekent door alle fractievoorziters van alle Land van Cuijkse fracties in de 

gemeenteraden. Deze opname is uit de bus van Ulft naar Almen na afloop van de eerste conferentiedag.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: