Dankbetuiging.

Jonge plantjes groeien op haar graf.

A.s. dinsdag zullen er in de Graafsche Courant en de Gelderlander dankbetuigingen geplaatst worden. Het is ons onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken voor de getoonde warme belangstelling en medeleven tijdens de ziekte en het overlijden van Jeannette. Dagelijks nog worden er tijdens de ontmoetingen in Grave herinneringen aan Jeannette opgehaald. We missen haar verschrikkelijk.Een gedreven, stoer en sportief mensen-mens

is niet meer tussen ons

Jeannette Leurs

Wij bedanken u allen voor de warme belangstelling
tijdens de ziekte en na het overlijden van Jeannette.
Jacques

Maarten & Yvette

Koen & Stephanie

Jeannette in haar element tijdens het wadlopen
nog niet zo lang geleden. Hoezo vrouwen een andere route!!Door op de foto te klikken krijgt U een grotere afbeelding.

De webmaster neemt even een adempauze. De site zal  niet dagelijks ge-update worden. De eerste Algemene Leden Vergadering van KEERPUNT 2010, het VNG CONGRES in de Achterhoek, 

                                                          bezuinigingen hakken erin

de kadernota, de jaarrekening, een notarisbezoek en de Graafse Samenwerkings Conferentie vragen deze week volop mijn aandacht. 


De drukke afgelopen week met o.a.  het finale besluit over de toekomst van het AZC, kosteren in Maaszicht en een huwelijk en begrafenis en vele fotomomenten vraagt om een pas op de plaats. “Je moet op tijd naar je lichaam luisteren”: huisarts. 


Nog wel even de barchettatochtfoto’s eindigend in de beeldentuin plaatsen. Zie in het fotoarchief. Bij het Pannekoekenrestaurant was de start en de eetpauze.


We hebben er een leuke horecaondernemer bij op de Markt. Ijssalon en de andere horeca-gelegenheid zijn een aanwinst voor Grave en de activiteiten in de toekomst. Veel succes met je plannen.


Ik neem de tijd om Stil de tijd, pleidooi voor een langzame toekomst van Joke J. Hermsen, te lezen en Tonio, een requimroman  van  A.F.Th. van der Heijden over zijn   op Zwarte Pinksterdag op  de fiets verongelukte enigste kind.     Jeannette overleed op Zwarte Passiezondag.            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: