Koen: Brabant samen culturele hoofdstad. Maarten: het is hier 30 graden op het strand.

Koen verstuurde vanaf het festivalterrein MUNDIAL
in Tilburg dit bericht nadat als protest tegen het
desastreuze kabinetsbeleid de stekker er even
symbolisch uitging.Maarten liet via zijn spot zien waar hij en 
de anderen zijn in Zuid Europa.

Ik bestudeer de jaarrekening, bestuursrapportage, de kadernota, de aangepaste grondexploitatie, brieven van de BVV, onderzoeken van de Kamer van Koophandel, MKB Nederland, voorstellen ambtelijke samenwerking, Graafs Manifest en de brieven uit Boxmeer. Tenslotte spel ik iedere dag de Gelderlander om bij te blijven. De raadsleden uit het Land van Cuijk kunnen niet buiten dit medium. Ik werk de site en foto’s bij en lees mijn dagelijks e-mails. Afgelopen week zaten er enkele fijne berichten in zoals  Tom en Mia Leurs in Epe zijn weer opa en oma geworden. Henk is weer vader geworden. Proficiat. De fotohosting is voor drie jaar zeker gesteld. Nu kunnen er meer dan 100.000 foto’s in het foto-archief geplaatst worden. Denkt U aan een donatie als U weer foto’s download? Vannacht was het weer laat geworden om de Guus Meeuwis foto’s op internet te zetten. Eerst moeten ze alle bewerkt worden en diverse verdwijnen in de prullebak of zijn te persoonlijk om het web op te gaan. Een groep ondernemers uit Werkendam ging met partners regelmatig uit hun dak en vroeg om beelden. Laat even iets horen uit deze Brabantse gemeente in de buurt van Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: