Topoverleg in Grave.

SAMENWERKING (35)
In de Graafse Kroon zie ik door de transparante ruiten dat de burgemeesters en secretarissen van Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Anthonis voor overleg bij elkaar zijn gekomen in het Graafse stadskantoor. Omdat ik mijn fototoestel niet bij me had vroeg ik wethouder Adams een foto te willen sturen. Hij was ook aangeschoven bij dit selecte gezelschap. Hij zei toe dit bij de rondvraag aan de orde te zullen stellen. Deze foto kan ik vervolgens naar het VNG sturen voor een fotowedstrijd in de Volkskrant. Maar helaas ik heb nog geen foto ontvangen.

P.S. Burgemeester Karel van Soest uit Boxmeer complimenteerde me met de uitvoerige berichtgeving via 35 berichtjes! Ik beschik nu, dankzij Koen in Boston, ook weer over het archief van de CDA website en de lijst Jacques Leurs vanaf 2004.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: