Reacties op twitterende VVD oud-wethouder Hans Bos.

Langzaam aan komt de echte aap uit de VVD-mouw gekropen. Wie onderstaande berichten leest zal dit beamen. Hans Bos wil nog steeds zijn gram halen over zijn onvrijwillige “afzetting” als Graafe wethouder na 8 jaar op die post te hebben gezeten. Gelukkig waait er nu een totaal andere wind door Grave met deze wethouders van buiten. Ze troffen enkele lijken in de kast aan en gingen voortvarend aan de slag. Als Grave nog het oude college had met Delissen, Bos en Opsteegh dan was het zeker einde AZC. Delissen gaf voorkeur aan haar carrière en vertrok toen ze in de gaten had dat er wel eens een frisse wind zou kunnen gaan waaien. Gelukkig had haar PR machine goed gewerkt en kon ze elders haar carrière voortzetten. Een totaal nieuw college doet wat in het belang van Grave is en durft besluiten te nemen ook al is de grote eigen VVD het er niet mee eens.
Hans bedankt voor de inkijk in je keuken. Ondernemers kunnen blijven rekenen op de steun van Keerpunt 2010. Tenslotte nog een vraag aan Hans. “Hoe staat het met jouw inspanningen om de Scheepswerf de ruimte te geven die het verdient?”
De journalist van de Gelderlander Maasland geeft niet objectief weer waarom de VVD Grave een motie van afkeuring tegen...”
“Laat Keerpunt 2010 de ondernemers op het bedrijfsterrein De Bons nu in het moeras zakken? Dat zal toch niet? Eerst helder…..
P.S. Er zijn 8 ondernemers die ik ons standpunt heb uitgelegd en die nu weten hoe de vork echt in de steel zit!! Laat ze in kansen denken en elkaar niet opjutten door verkeerde informatie.

Een gedachte over “Reacties op twitterende VVD oud-wethouder Hans Bos.

 • 28 mei 2011 om 09:44
  Permalink

  Beste Jacques,
  welke ondernemers jij iets hebt uitgelegd weet ik niet, maar wat ik wel weet dat meerdere ondernemers , waaronder ikzelf, jou met duidelijke argumenten en feiten uitgelegd hebben wat de zeer nadelige consequenties van een nieuwbouw azc inhouden voor de ondernemers op de Bons en het ondernemerschap, en dus de plaatselijke economie, in de Gemeente Grave. dit dus minimaal voor de komende 15 jaar!! Waar je de populaire kreet "kansen" vandaan gehaald hebt weet ik niet, maar eenieder die nu in deze zware periode het gewaagd heeft om in bedrijvenpark de Bons in een nieuwe locatie te investeren denkt alleen maar in kansen beste Jacques. Als je alle feiten zo goed in beeld hebt zoals je beweerd, dan dagen wij jou uit om met een oplossing te komen waar we allemaal mee uit de voeten kunnen. Jij hebt als betrokken persoon in het ondernemers gebeuren toch niet de intentie om het ondernemersschap in de gemeente Grave om zeep te helpen? Je bent hierbij nogmaals uitgenodigd om bij ons op de Bons om te zien en te horen hoe het er voor staat, en dat het hier in de gemeente Grave een keerpunt blijft en geen eindpunt wordt !!

  Willie van Dinther
  Van Dinther BV

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: