Reactie KEERPUNT 2010 op Cuijkse brief.

Samenwerking (20)

Keerpunt 2010 hoopt dat er op 10 juni spijkers met koppen geslagen worden door de diverse raden uit het Land van Cuijk. Ook hier geldt dat de raden de richting aan moeten geven waar we naar toe moeten. Samenwerking in de Noordelijke Maasvallei is ons ultieme doel. Burgemeesters, secretarissen, griffiers, ambtelijke organisaties en raadsleden moeten gezamenlijk optrekken anders is eventuele samenwerking gedoemd te mislukken. Men moet elkaar vertrouwen geven en anders er niet aan beginnen. Geen verborgen agenda’s a.u.b. Onze verwachtingen zijn hooggespannen. De toekomst van deze regio staat op het spel. ICT, WMO, Woningbouw, Economie, Werkvoorziening, Jeugdzorg enz. zijn onderwerpen waar Grave te klein voor is. De hachelijke financiële positie maakt  keuzes nog dringender!!! 

De fractievoorzitters zijn per e-mail door de secretaris vertrouwelijk op de hoogte gebracht van het voornemen om tot een gezamenlijke ambtelijke organisatie te komen vlak voor de presidiumvergadering en op dinsdagavond door de burgemeester op de hoogte gebracht van publicaties door de Gelderlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: