Drukke agenda voorbije en komende dagen.

Zaterdag: assisteren van koster Mari Michels bij de uitvaart van Harry Litjes. Graftombe uitzoeken bij Henos met Maarten en Yvette. Graf Jeannette ontdaan van bloemen van de uitvaart. Olielampje brandend houden.
Zondag: kosteren in de St.Elisabeth waar Jacques Janssen een vurig pleidooi hield voor meer erkenning van vrouwen bij vieringen in de katholieke kerk. Applaus was zijn deel na openlijke bijval.
Maandag: Morrisdag. Informeel overleg over diverse lopende zaken met betrokkenen en bijeenkomst Echte Bakkers in Nistelrode
Dinsdag: Morrisdag. Overleg met o.a. de griffier, Nel Schuts, pysiotherapeut en informatieavond voor raadsleden. 
Woensdag: Koen en Stephanie ontmoeten na trip Boston. Openbaar fractie-overleg KEERPUNT 2010
Donderdag: Fysiotherapie Monique. IDOP bijeenkomst. 
Vrijdag: Raadsexscursie Plattelandsontwikkeling Peel en Maas vanaf gemeentehuis ‘t Trefpunt. Zaterdag: oude en nieuwe Hart van Grave in Museum. Foto’s maken tijdens de schoolreunie de Raamdonk georganiseerd door Karin Peters en Jolanda Adams met 40 oud-leerlingen en 10 oud-leerkrachten.
Zondag: Stiltefestival met o.a. Attaca concert in de St.Elisabeth en film Into Great Silence in het Palazzo Theater.
Doorlopend: zaken die verband houden met Jeannette’s overlijden afwikkelen. Werken aan de rouwverwerking. Veel lezen om antwoorden op de vele vragen die me nog bezighouden te krijgen. Moeilijke periode  nu er via allerlei media aandacht voor de Alpe d’Huez tocht gevraagd wordt om gelden bijeen te krijgen voor kankeronderzoek. Over hersentumoren is nog weinig bekend. Op de dag van Jeannette’s begrafenis was er voor de eerste keer een publieke bijeenkomst in Maarssen. We hadden ons aangemeld maar…
Dinsdag 24 mei: raadsvergadering met o.a. AZC besluit.
Maandag 30 mei: jaarvergadering KEERPUNT 2010.
Dinsdag en woensdag 7 en 8 juni: VNG congres.
Vrijdag 10 juni: Graafse Conferentie over de Samenwerking in het Land van Cuijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: