Activiteit Beeldentuin zondag 29 mei: bevrijding Grave.

De onderneemsters van Onderneemsterskrans Land van Cuijk schenken in de maand mei aandacht aan de Liberation route. Deze belangrijke gebeurtenis krijgt aandacht middels een gevarieerd programma. Gedurende deze maand vertellen ooggetuigen over hun ervaringen, worden themadagen gehouden en kunnen foto’s uit die periode bekeken worden.

Het programma van de Beeldentuin Grave op zondag 29 mei is als volgt::

Tussen 13.00  en 17.00 uur bent u welkom in de Beeldentuin Grave (Achter de Elisabethkerk). Jan Timmermans zal in de Beeldentuin (ervarings) verhalen vertellen over hoe de bevrijding in de stad Grave heeft plaatsgevonden. Er zal een film vertoond worden over Grave rond die tijd van George van Kuppeveld.
Met legervoertuigen kunt u naar de Graafse Brug vervoerd worden, waar Wil Baaijens zal uiteenzetten hoe de bevrijding hier heeft plaatsgevonden. Op deze middag zijn tevens de kazematten open waar een fototentoonstelling te zien is en heeft het gemaal van Sasse zijn deuren geopend voor het publiek.

Toegang is gratis. Voor een retourtje met de jeep naar de Graafse Brug wordt een bijdrage gevraagd van: volwassenen € 1,- kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding)  € 0,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: