Verbazing over VVD agenda fractieberaad.

In de Graafsche Courant staat de agenda van de VVD vergadering vermeld. Het agendapunt gebiedsvisie en vervolgtrajct Wisseveld staat daar ook op de agenda. Vreemd. Voor de komende raadscyclus is dit niet geagendeerd. De andere partijen melden hiervan ook niets bij hun agenda’s. LPG, VPGrave, CDA, VVD en Keerpunt 2010 beslissen dezer dagen over de toekomst van het AZC, de toekomst van de Bons, of de bodem van de gemeentekas eerder zichtbaar wordt, scholen nog kunnen rekenen op “hun” ongeveer 85 asielzoekerskinderen, huisartsen en tandartsen nog spreekuur blijven houden op het AZC en de 600 asielzoekers nog dagelijks hun boodschappen in Grave blijven doen de komende 15 jaar. Het college heeft de aftrap gegeven nu moet het CDA echt “kleur” bekennen. Moeten we misschien Ruth Peetoom maar eens gaan bellen????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: